Algemene voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten geleverd door Motus Liberi.
Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden.
Als u een afspraak maakt bij Motus Liberi ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Identiteit van de de onderneming

Motus Liberi is een professionele praktijk waar u een afspraak kunt maken voor een sportmassage.
Motus Liberi staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72473126.

Hygiëne

Motus Liberi heeft het recht de massage te annuleren indien er, naar het oordeel van de masseur geen sprake is van een hygiënische situatie.
De behandeling dient te worden afgerekend. Motus Liberi behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.
De cliënt daarentegen kan van Motus Liberi verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn.
Handdoeken en overtrekken worden na elke behandeling gewassen. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen handdoeken mee te nemen.

Gezondheid

De klant dient ten alle tijden eerlijk aan te geven dat hij/zij een (medische) aandoening heeft en/of medicatie gebruikt.
Bij constatering of twijfel tijdens de behandeling dat er informatie over een aandoening, ziekte of recente operatie wordt achter gehouden, heeft de masseur van Motus Liberi het recht de behandeling te stoppen. Bij materiële of immateriële schade kan Motus Liberi niet aansprakelijk worden gesteld.
De masseur van Motus Liberi zal de klant doorverwijzen naar een arts of specialist.
Ben je onder behandeling bij een arts, specialist of therapeut dan kan je overleggen of een massage voor de klant geen probleem kan veroorzaken.
Blijkt dit geen probleem te zijn dan mag de klant altijd een vervolgafspraak inplannen.

Contra-indicaties

Motus Liberi is gerechtigd om op basis van een contra-indicatie de geplande behandeling niet uit te voeren.
Om te voorkomen dat u hierdoor verrast wordt is het van belang bij twijfel uw arts te raadplegen.

Afspraak

Door het maken van een afspraak gaat de cliënt akkoord met deze Algemene Voorwaarden zoals op de website vermeld.
Een afspraak maken voor een behandeling kan eenvoudig via het online boekingssysteem op de website. Mocht de masseur niet in de gelegenheid zijn de gemaakte afspraak na te komen, dan zal de cliënt hiervan zo tijdig als mogelijk op de hoogte worden gesteld en zal er een andere afspraak worden gemaakt.
Probeer altijd eerder voor u afspraak aanwezig te zijn, dit om uitloop te voorkomen en het zorgt ervoor dat wij de gehele massage kunnen afmaken.
Als u te laat komt dan wordt er een poging gedaan om je volledige massage af te maken.
Is dit niet mogelijk omdat er direct een afspraak volgt zullen we de tijd van massage verminderen en betaalt u wel de volledige massage

Anuleren

Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur telefonisch afgezegd of verzet
te worden. Bij het niet nakomen van een afspraak, zonder tijdige annulering wordt
100% van de kosten van de geboekte afspraak middels een factuur in rekening gebracht.
Bij ziekte of uitval van de masseur zal Motus Liberi je zo snel mogelijk hiervan in kennis stellen.
Motus Liberi zal in overleg zo spoedig mogelijk tot een alternatieve datum komen.

Aansprakelijk

Motus Liberi kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van onjuiste informatie over een onbekend en/of verzwegen gezondheidsaspect.
Motus Liberi kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

Etiquette

- Bij de massages op de behandeltafel houdt u, uw onderkleding aan tenzij dit belemmerend werkt voor de massage. Het is voor u prettig als de onderkleding van goed elastisch materiaal is. Strakke kleding zullen u hinderen tijdens de massage van m.n. de benen.

- U kunt van de masseur verwachten dat hygiëne belangrijk is, ik verwacht dat van de cliënt ook. Vooraf voor de behandeling te hebben gedouchte wordt zeer gewaardeerd. Dit is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.

- Cliënten die ongepaste/ongewenste opmerkingen en/of handelingen/gedragingen vertonen, worden per direct uit de massage praktijk gestuurd!

- Kettingen graag afdoen i.v.m. het risico op verwondingen tijdens het masseren

Tarieven

De behandelingen zullen tegen de overeengekomen tarieven worden geleverd, welke vooraf aan de behandeling reeds kenbaar zijn gemaakt tijdens het boeken via de website.
Motus Liberi behoudt zich het recht voor de tarieven aan te passen.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid beschikbaar in de parkeervakken aan de straat.